Maak kennis met onze mini kraan

Dé ondersteuning bij tal van montagewerkenzaamheden!

Sinds begin december is zijn we in het bezit van de allernieuwste Jekko 424 CDH minikraan. Dé ondersteuning bij tal van montagewerkenzaamheden!

Met deze machine kunnen wij u helpen om werkzaamheden te verlichten en tijdwinst te behalen op het plaatsen van glas, kozijnen en tal van andere montagewerkzaamheden.

Deze compacte, krachtige minihijskraan is voorzien van een oneindig zwenkbereik, heeft een spin afstempeling om op vrijwel alle soorten ondergrond te kunnen werken en met zijn spoorbreedte van 77 cm komt deze krachtpatser op de meeste plekken. Kortom, vrijwel niets staat deze compactkraan in de weg!

Tevens beschikken wij over een glaszuigersysteem. Deze 4-in-1 glaszuiger maakt het mogelijk om vele soorten glas en ramen te plaatsen zonder eigen krachtinspanning. De zuiger kan tot wel 400kg dragen.

Voor het verlichten van uw zware werkzaamheden!

  • Klein en wendbaar, groot in mogelijkheden
  • Voldoen aan alle veiligheids- normen en eisen
  • Spin afstempeling voor ruime bodemvrijheid
  • Glaszuigersysteem voor het plaatsen van zware en grote ruiten
  • Helpende hand bij het plaatsen van kozijnen
  • Meewerkend kraandrijver

wij verhuren de kraan alleen met bediening en dus niet los, Aangezien ik zelf al meer dan 15 jaar glas zet heb ik dus als voordeel dat ik ook mee kan helpen als er even niet gehesen kan worden. zodat ik ook altijd productief bezig ben. dit in tegenstelling tot een kraandrijver.

Neem contact met ons op voor prijzen of het maken van een afspraak.