Deuren

Leveren en plaatsen

Deuren leveren en plaatsen

Uw voordeur is uw warme welkom voor de gasten. Een mooie deur is, zonder dat veel mensen er bij stil staan, een goede eerste indruk van uw woning. Maar een buitendeur moet ook tochtdicht en inbraakveilig zijn.

 

Evers Gevelservice heeft een groot assortiment degelijke binnen- en buitendeuren, tuindeuren, beslag en hang- en sluitwerk, van modern tot stijlvol klassiek.

 

Tevens verzorgt Deurhangbedrijf Evers ook het afhangen van deuren, het plaatsen van kozijnen en het monteren van sloten en beslag, dit volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (P.K.V.W ). Wij kunnen Uw het juiste advies geven voor inbraakwerendheid en veiligheid in en rondom u huis, zowel voor particulieren als bedrijven, zowel in de nieuwbouw als renovatie.

 

Voor het complete overzicht van deuren kunt u een bezoek brengen aan onze online showroom op onze website. Bij vragen of voor adviezen kunt u contact met ons opnemen. Deskundige medewerkers kunnen u  een passend advies geven en uw wensen bespreken.

 

Bekijk ons voordeuren assortiment Bekijk ons achterdeuren assortiment

Onze voordeuren

Een greep uit ons brede assortiment!

Houten deuren

Evers Gevelsservice is gespecialiseerd in het leveren van houten deuren. Hier de voordelen van een houten deur op een rij:

Meranti hardhout of Afrormosia (teak) hardhout

Aluminium verstevigingslat (anti-inbraak)

Duurzame afwerking, ook bicolor

Veilig en inbraakwerend

Keurmerk veilig wonen

Overschilderbaar

Drievoudige ecologische drenking op waterbasis

Siergrillen

Ruime keuze Figuurglas en Glas in lood

FSC keurmerk voor duurzame markt en verantwoord bosbeheer

Ruime keuze uit grepen en beslag

3D scharnieren voor deuren

Wilt u gelijk onze deuren zien?

 

Ga naar ons deuren assortiment!