Wat klanten over ons zeggen

Beoordelingen
4 reviews

Bestaand (1967) huis van HR glas voorzien !
22 juli 2019 - Willem

Waar anderen allemaal problemen mee hadden, had hij allemaal oplossingen ! In totaal zo'n 56 ramen geplaatst in 2011, wat in 1 week gebeurd was. Geen enkel probleem mee gehad, is gewoon een VAKMAN !

Mooie schuifpui
31 mei 2019 - Joep

Vorig jaar hebben wij onze schuifpui laten vervangen door een pui met openslaande deuren. Glasservice Evers is een vriendelijk en professioneel bedrijf, goed bereikbaar, denkt met je mee. Een duidelijke en eerlijke offerte. Plaatsing was op korte termijn, professioneel.

Tuindeuren plaatsen
25 november 2018 - Anoniem

Glasservice Evers gevraagd oude raam te verwijderen en tuindeuren te plaatsen. Aan de voorkant goede afspraken gemaakt, die ook keurig netjes zijn nagekomen. Evers levert prima vakwerk, een kwalitatief goed product tegen een goede prijs. Ik had verwacht dat Evers met een kant en klaar kozijn zou aankomen, maar niets was minder waar. Alle technische apparaten en hulpmiddelen werden uit zijn bus tevoorschijn gehaald om het kozijn en deuren nog volledig te bewerken. Kost veel tijd op locatie, maar echt vakwerk en leuk om naar te kijken. Jeroen ik zou je de volgende keer zo weer vragen en ik wens je veel mooie werkdagen. Mvgr Teun

Fijne samenwerking
31 oktober 2018 - Anoniem

Top! Deze man draait zijn hand er niet voor om om iets extra's te doen. Hij levert goed werk af, werkt netjes en gaat niet naar huis voordat de klus af is. En dat voor een veruit lagere prijs dan alle andere bedrijven waar wij een offerte van gekregen hebben!!!

Laat een beoordeling achter

Schaal: 0 tot 10